sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Nakkivuoka


6 perunaa
400-500g nakkeja
1 sipuli
1-2 tomaattia
400g paseerattua tomaattia
1 dl maitoa
ketsuppia
paprikamaustetta
mustapippuria ja valkopippuria
juustoa


Kuori ja pilko perunat kuutioiksi ja paista pannulla öljyssä lähes kypsiksi, mausta paprikamausteella. Leikkaa nakit ja sipuli pieniksi paloiksi. Viipaloi tomaatit ohuiksi viipaleiksi.

Laita uunivuokaan alimmaiseksi paistetut perunat ja seuraavaksi sipulit, tomaattiviipaleet ja juustoa sekä päällimmäiseksi nakit. Sekoita keskenään paseerattu tomaatti ja maito sekä mausteet ja kaada vuokaan muiden ainesten päälle.

Paista 225 asteisessa uunissa 20 minuuttia ja lisää päälle juusto. Laita uuniin vielä noin 20 minuutiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti