perjantai 10. heinäkuuta 2009

Italianpataa


400 g jauhelihaa
200 g spagettia
1 sipuli
4 valkosipulin kynttä
100g pakastemaissia
100g pakasteherneitä
1 punainen paprika
500 g paseerattua tomaattia
loraus ketsuppia
3 dl vettä
1 lihaliemikuutio
mustapippuria
valkopippuria

Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon pieneksi pilkottu paprika ja sipuli, paista hetki jauhelihan kanssa. Lisää joukkoon pakastevihannekset, lihaliemikuutio, paseerattu tomaatti, ketsuppi ja murskattu valkosipuli sekä vesi, sekoita hyvin ja anna hautua.

Keitä sillä aikaa pätkitty spagetti puolikypsäksi. Kaada spagetin keitinliemi pois ja kaada spagetit jauhelihaseoksen joukkoon kypsymään. Lisää mausteet ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes spagetit ovat kypsiä ja suurin osa nesteestä on hautunut pois.

Tosi maukasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti