tiistai 17. maaliskuuta 2009

Lauantain iltapalapizzaa


Pohja
1 dl vettä
½ pussi kuivahiivaa
½ tl suolaa
2 rkl öljyä
2½ dl vehnäjauhoja

Täytteenä tällä kertaa: Paistettu jauheliha ja sipuli, jotka maustettu mustapippurilla, valkopippurilla ja oreganolla, tomaattimurska, meetwursti, tomaatti, oliivi, fetajuusto ja juustoraaste, sekä tietenkin oregano ja valkosipuli.

Valmista taikina ja anna puolisen tuntia. Kauli ohueksi ja levitä leivinpaperin päälle uuninpellille. Sitten vain täytteet päälle ja pizza uuniin 250 asteeseen 15minuutiksi.

1 kommentti:

  1. Oi jestas, itse tehty pizza se vasta onkin ihanaa!! Tekemäsi jauhelihapizza näyttää tosi herkulliselta :)

    VastaaPoista