lauantai 31. tammikuuta 2009

Makkara-makaronivuoka

400g makkaraa
5dl makaronia
1 lihaliemikuutio
vajaa litra vettä
1pss keittojuureksia tai muita vihanneksia
1 sipuli
1tlk tomaattimurskaa tai muutama dl paseerattua tomaattia
mustapippuria, valkopippuria
juustoa

Keitä makaronit lihaliemessä puolikypsiksi, itse korvasin osan makaroneista spagetilla. Ruskista ja mausta kuutioiksi leikatut makkara ja sipuli pannulla. Laita vuokaan keittojuurekset, tomaattimurska sekä makkarat ja makaronit keitinliemineen, sekoita. Laita uuniin 200-225asteeseen 15minuutiksi. Laita hieman juustoa päälle ja laita vuoka vielä 10minuutiksi uuniin. Helppoa ja hyvää arkiruokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti