tiistai 20. lokakuuta 2009

Broileria tulisessa papukastikkeessa

Taas uusi versio broilerikastikkeesta...



broilerin fileepihvejä
1 punainen paprika
1 chilipalko
1 pieni sipuli
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
paseerattua tomaattia
chilimaustetta
mustapippuria

Kuullota silputtu sipuli ja paloiksi leikattu paprika. Laita ne hetkeksi sivuun, paista wokissa broilerin fileepihvit ja lisää joukkoon paprikat ja sipulit sekä pieneksi pilkottu chili. Kääntele hetki ja lisää joukkoon papukastike ja paseerattua tomaattia sekä mausteita oman maun mukaan. Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Ompa ihanan kuuloinen broilerikastike! =) Tulinen ruoka on kyllä maailman parasta.

    VastaaPoista
  2. Näin on, pitää olla vähän potkua ;)

    VastaaPoista