torstai 22. lokakuuta 2009

Tuliset täytetyt paprikat

2 paprikaa
1 sipuli
1-2 valkosipulin kynttä
200 g jauhelihaa
3-4 dl paseerattua tomaattia
½ chilipalko
½ tlk kidneypapuja
valko -ja mustapippuria
chilijauhetta



Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenkodat, laita uuniuoan pohjalle vähän vettä ja laita paprikat uuniin 200 asteeseen noin kymmeneksi minuutiksi pehmenemään. Ruskista sillä aikaa jauheliha ja silputtu sipuli pannulla. Lisää joukkoon pieneksi pilkottu chili ja paseerattu tomaatti. Huuhtele kidneypavut vedellä ja lisää seokseen. Mausta jauhelihaseos hyvin.

Ota paprikat pois uunista ja täytä ne jauhelihaseoksella. Laita päälle fetajuustoa ja juustoa, laita uuniin 225 asteeseen noin 15-20 minuutiksi. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti