perjantai 9. lokakuuta 2009

Spagettipata

Mausteinen muunnos italianpadasta, johon tulee "kaikkea".



200 g täysjyväspagettia
200 g jauhelihaa
1 sipuli
pakasteherneitä
pakastemaissia
puolikas paprika
½ tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
½-1 chilipalko
1 tlk tomaattimurskaa
paseerattua tomaattia/ketsuppia
2 valkosipulin kynttä
1 lihaliemikuutio
mustapippuria
valkopippuria
chilijauhetta

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli wokissa. Lisää joukkoon pieneksi pilkottu paprika ja pakastevihannekset. laita spagetti kiehuvaan lihaliemeen, keitä puolikypsäksi. Lisää jauhelihaseoksen joukkoon tomaattimurska, valkosipuli ja mausteet sekä puolikypsä spagetti ja muutama dl lihalientä. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes spagetit ovat kypsiä. Lisää loppuvaiheessa pavut ja pieneksi silputtu chili sekä tarvittaessa ketsuppia/paseerattua tomaattia. Tarkista vielä maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

1 kommentti:

  1. Täytyykin seuraavaksi kokeilla noilla suuremmilla mausteannoksilla. Tulee varmaan sopivasti vaihtelua perinteiseen makuun.

    Ruoka ja juoma - Kookas

    VastaaPoista